Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kapak Resmi
ISSN 1300-4700 | Periyot Yılda 2 Sayı | Başlangıç: 1973 | Yayıncı Çukurova Üniversitesi |

598817be4ea29.png

Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi

ISSN 1300-4700 | Periyot Yılda 2 Sayı | Başlangıç: 1973 | Yayıncı Çukurova Üniversitesi |
Kapak Resmi

6.525

6.749

598817be4ea29.png

Cilt 32 - Sayı 2 - Ara 2017
  1. Ekmeklik Buğdaya Yapraktan Farklı Doz ve Zamanlarda Uygulanan Çinko ve Azotun Tanenin Besin Elementi İçeriğine Etkisi
    Sayfalar 1 - 14
    Hatun BARUT, Sait AYKANAT, Selim EKER, İsmail ÇAKMAK
  2. Okul Sütü Programı: Osmaniye İli Örneği
    Sayfalar 15 - 26
    Nuray GÜZELER, Emel Mine ESMEK
  3. Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları
    Sayfalar 27 - 36
    Nuray GÜZELER, Emel Mine ESMEK, Murat KALENDER
  4. Farklı Stabilizör Kullanımının Yoğurt Dondurmalarının Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
    Sayfalar 37 - 46
    Mehmet GÜVEN, Murat KALENDER, Tansu TAŞPINAR
  5. Bacillus spp.’nin Et Ürünlerinde Probiyotik Olarak Kullanımları
    Sayfalar 47 - 60
    Gözde KONURAY, Gözde KOÇ, Zerrin ERGİNKAYA
  6. Farklı Mevsimlerde Toptancı ve Tüketici Koşullarında Saklamanın Yumurta Kalitesi Üzerine Etkisi
    Sayfalar 61 - 68
    Fatma YENİLMEZ, Emine URUK, Uğur SERBESTER, Ladine ÇELİK
  7. Tavukçulukta Davranış-Refah İlişkisi ve Hayvan Refahı Uygulamaları
    Sayfalar 69 - 76
    Emine URUK, Fatma YENİLMEZ
  8. Az İşlem Görmüş Marulların Modifiye Atmosferde Depolanması Sürecinde Fitokimyasal Özelliklerindeki Değişimlerin Belirlenmesi
    Sayfalar 77 - 88
    Cemal KAYA, Cem AYDIN, Mustafa BAYRAM, Şenay ÖZGEN