Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kapak Resmi
ISSN 2148-5003 | e-ISSN 2587-1358 | Periyot Yılda 4 Sayı | Başlangıç: 1997 | Yayıncı Harran Üniversitesi |

5b0bf19b1d379.jpg

5a04baf516943.jpg

Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi

ISSN 2148-5003 | e-ISSN 2587-1358 | Periyot Yılda 4 Sayı | Başlangıç: 1997 | Yayıncı Harran Üniversitesi |
Kapak Resmi

57.460

96.680

5b0bf19b1d379.jpg

5a04baf516943.jpg

HARRAN TARIM VE GIDA BİLİMLERİ DERGİSİ Son Sayı
Cilt 22 - Sayı 2 - Haz 2018
  1. Biocontrol of Alternaria alternata Causing Leaf Spot Disease on Faba Bean (Vicia faba L.) Using Some Trichoderma harzianum Isolates Under In vitro Condition
    Sayfalar 169 - 178
    Mukaddes KAYIM, Amin Mohammed YONES, Ali ENDES
  2. Kırmızı Mercimekte Zararlı Dolycoris baccarum L. ve Piezodorus lituratus (F.)’ a Karşı Deltamethrin’in Biyolojik Etkinliği
    Sayfalar 179 - 185
    Çetin Mutlu, Vedat Karaca, Ayhan Öğreten, Musa Büyük, Yunus Bayram
  3. Diyarbakır İli Pamuk Ekim Alanlarında Bulunan Yeşilkurt, Helicoverpa armigera (Hübner) (Lepidoptera: Noctuidae)’un Popülasyon Dalgalanmasının Belirlenmesi
    Sayfalar 186 - 195
    Merve AKYILDIZ, Erol BAYHAN
  4. Mikrodalga ve Pastörizasyon Uygulamalarının Siyah Havucun Kalite Parametreleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
    Sayfalar 196 - 206
    Filiz UÇAN TÜRKMEN, Hatice Aysun MERCİMEK TAKCI, Sümeyye ÖZMERMER, Yasemin BOZKURT, Ayşegül GÜNERİ, Zeliha ELAGÖZ
  5. Farklı pH ve sıcaklık değerlerinin Pichia pastoris'de rekombinant ekspanzin üretimi üzerine etkisi
    Sayfalar 207 - 214
    Merve Aytekin Akbaba, Asliye Karaaslan, Selin Alihanoğlu, Hasan Vardin, Mehmet Karaaslan
  6. Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
    Sayfalar 215 - 224
    Şerafettin Çelik, Naciye Ünver, Betül Güç, Pınar Ceylan
  7. Denizli İli Koşullarında Organik Yetiştirilen İzmir Kekiği (Origanum onites L.) Bitkisinin Beslenme Durumları ve Bazı Kalite Öğeleri Arasındaki İlişkiler
    Sayfalar 225 - 235
    Seda ERDOĞAN BAYRAM
  8. Pamuk (Gossypium hirsutum L.) Genotiplerinin Çoklu Dizi (line x tester) Melezlerinde Bazı Lif Özelliklerinin Kalıtımı
    Sayfalar 236 - 247
    Nazife Özkan, Osman ÇOPUR
  9. Şanlıurfa Tek Tek Dağları’nda Farklı Yöneylerdeki Meraların Bitki Kompozisyonları ile Ot Verimi ve Kalitelerinin Belirlenmesi
    Sayfalar 248 - 254
    Tahir POLAT, Şehnaz BÜYÜKHATİPOĞLU, Gökhan AKKAYA
  10. Toprakların C:N Oranı ve Bazı Toprak Özellikleri ile İlişkisi: Mardin Mazıdağı Örneği
    Sayfalar 255 - 262
    Munzur ABAK, Erdal SAKİN
  11. Balıkesir İlinde Tarımsal Danışmanlık Hizmetinin Etkisinin Değerlendirilmesi
    Sayfalar 263 - 274
    Hakan İMAMOĞLU, Ferit ÇOBANOĞLU
  12. Besi Sığırı Rasyonlarında Tamamlayıcı Yem Olarak Farklı Şekillerde İşlenmiş Arpa ve Mısır Kullanımının Performans, Bazı Biyokimyasal Parametreler ile Serum Laktat ve Bikarbonat Düzeyi Üzerine Etkileri
    Sayfalar 275 - 283
    Neşe Nuray TOPRAK, İsmail YAVAŞ, Canberk BİLGEL
  13. Metabolik Gıda İntoleransları
    Sayfalar 284 - 295
    Aylin Akoğlu, Murat Oruç
  14. Fitopatolojide Nanoteknoloji
    Sayfalar 296 - 303
    AYDIN ATAKAN, Hülya ÖZGÖNEN ÖZKAYA