Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kapak Resmi
ISSN 2148-5003 | e-ISSN 2587-1358 | Periyot Yılda 4 Sayı | Başlangıç: 1997 | Yayıncı Harran Üniversitesi |

5b0bf19b1d379.jpg

5a04baf516943.jpg

Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi

ISSN 2148-5003 | e-ISSN 2587-1358 | Periyot Yılda 4 Sayı | Başlangıç: 1997 | Yayıncı Harran Üniversitesi |
Kapak Resmi

67.020

149.615

5b0bf19b1d379.jpg

5a04baf516943.jpg

HARRAN TARIM VE GIDA BİLİMLERİ DERGİSİ Son Sayı
Cilt 22 - Sayı 4 - Ara 2018
  1. Effects of Magnesium Sources and Levels on Performance, Carcass Traits and Meat Quality in Broiler
    Sayfalar 454 - 460
    Rabia GÖÇMEN, Gülşah KANBUR, Yusuf CUFADAR
  2. Yüzey ve Yüzeyaltı Damla Sulamanın Toprakta Nem Değişimi ve Toprak Su Tansiyonuna Etkisi
    Sayfalar 461 - 470
    Öner ÇETİN, Neşe ÜZEN
  3. GAP Bölgesinde Yetiştirilen Bazı Zeytin Çeşitlerinin Kendine Verimlilik Durumlarının Belirlenmesi
    Sayfalar 471 - 477
    Şehnaz KORKMAZ, Bekir Erol AK
  4. Effects of Silicon to Salt Stress on Strawberry Plant
    Sayfalar 478 - 483
    Servet ARAS, Ahmet EŞİTKEN
  5. Domates (Solanum Lycopersicum L.) Yetiştiriciliğinde Üretici ve Çeşit Faktörünün Bitki Besin Maddesi Konsantrasyonu Üzerine Etkisi
    Sayfalar 484 - 495
    Gafur GÖZÜKARA, Mustafa KAPLAN
  6. Türkiye’de Arı Ürünleri Paketleyen İşletmelerin Sosyal ve Ekonomik Yapısı
    Sayfalar 496 - 501
    Vedat CEYHAN, Selime CANAN
  7. Enzim Ön Uygulamasının Siyah Üzüm ve Ahududu Sularının Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Toplam Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi
    Sayfalar 502 - 512
    Ezgi AYDIN, Özge SARIKAYA, Gizem ÇATALKAYA, Derya KAHVECİ
  8. Glutensiz Ekmekte Nohut Mayası Kullanımının Etkileri
    Sayfalar 513 - 524
    Nazlı ŞAHİN, Mehmet KOYUNCU, Abdulvahit SAYASLAN
  9. Susam ve Yer Fıstığı ile Zenginleştirilmiş Pekmez Karışımlarının Fiziksel ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
    Sayfalar 525 - 532
    Başak KAYA, Funda SÖKMEN, Sema SARIDANİŞMENT, Hamza ALAŞALVAR, Mustafa ÇAM
  10. Çörekotu (Nigella sativa L.) Çeşit ve Popülasyonlarının Karakterizasyonu: I. Tarımsal Özellikler
    Sayfalar 533 - 543
    İslim KOŞAR, Abdulhabip ÖZEL
  11. Bazı Soya Fasulyesi (Glycine max. L.) Çeşitlerinin Yüksek Rakımlarda Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi
    Sayfalar 544 - 550
    Erkan BOYDAK, Büşra KAYANTAŞ, Ferat ACAR, Rıdvan FIRAT
  12. Bazı Durum Buğday Çeşitlerinin Kurağa Mukavemet Yönünden Toprak Altı ve Üstü Organlarının İncelenmesi
    Sayfalar 551 - 559
    Nefise EREN ÜNSAL, Mehmet Hanif TÜRKER, Gökhan AKKAYA
  13. Ses Dalgaları ile Hücrelerde Geri Dönülmez DNA Hasarları Oluşturmak Mümkün müdür?
    Sayfalar 560 - 571
    Murat DİKİLİTAŞ, M. Vehbi BALAK, Eray ŞİMŞEK, Sema KARAKAŞ DİKİLİTAŞ
  14. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Mercimek Üretiminde Yakıt Tüketimine Bağlı Olarak Gerçekleşen Karbondioksit Emisyonlarının Değerlendirilmesi
    Sayfalar 572 - 584
    Gürsel KÜSEK