Navigasyonu Değiştir
Hakkında
Hakkında
DergiPark Ekibi
Katılım Sözleşmesi
Doi Hizmeti
Dergiler
Konular
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Mühendislik ve Temel Bilimler
Sağlık Bilimleri
Yaşam Bilimleri
Hukuk
Spor Bilimleri
Yayıncılar
Tümü
Diğer
TÜBİTAK
Kamu
Dernek
Vakıf
EAH
Meslek Odası
Özel
Kişi
Üniversite
Araştırmacılar
İletişim
tr
Türkçe
English
Giriş
DergiPark
JOTAF / Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Sayı
Cilt: 10 - Sayı: 2
1.786 |
2.054
İçindekiler
Makaleler
Effects of Different Drying Methods on Drying Kinetics and Color Parameters of Strawberry Tree (Arbutus unedo L.) Fruit
/
Sayfalar: 1-12
PDF
T. Aktas, H.H. Orak, F. Hasturk Sahin
Box-Jenkins Modeli Yardımıyla Dünya Pamuk Fiyatının Tahmini
/
Sayfalar: 13-20
PDF
O.O. Özer, U. İlkdoğan
Çankırı Kenti Kamusal Yeşil Alanlarının Yeterliliğinin Ulaşılabilirlik Yönünden Değerlendirilmesi
/
Sayfalar: 21-25
PDF
B.C. Bilgili
Kazdağlarından (Balıkesir-Edremit) Toplanan ve Çay Olarak Tüketilen Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
/
Sayfalar: 26-33
PDF
S. Selvi A. Dağdelen S. Kara, S. Selvi, A. Dağdelen, S. Kara
Bazı İleri Ekmeklik Buğday (Triticum Aestivum L.) Hatlarının Bursa Koşullarında Kalite Özellikleri Yönünden Performansının Araştırılması
/
Sayfalar: 34-43
PDF
P.Ö. Kurt K. Yağdı
Ekmeklik Buğdayda (Triticum Aestivum L.) Osmotik Stresin Çimlenme Ve Erken Fide Gelişimi Üzerine Etkisi
/
Sayfalar: 44-52
PDF
A. Balkan T. Gençtan
Tarım Makineleri Hibe Programının Kırklareli İlinin Mekanizasyon Gelişimine Etkisi
/
Sayfalar: 53-57
PDF
M.F. Baran B. Akbayrak
Anadolu Merinosu Koyunlarında Meme Tipleri İle Meme Özellikleri, Süt Verimi Ve Bileşenleri Arasındaki İlişkiler
/
Sayfalar: 58-69
PDF
Ş. Doğan İ. Aytekin S. Boztepe
Uzun Yıllık Yağış Verilerinin Trend Analizi ile Değerlendirilmesi: Tekirdağ-Çorlu İlçesi Uygulaması
/
Sayfalar: 70-77
PDF
A. İstanbulluoğlu M. C. Bağdatlı C. Arslan
Effects of Storage Time And Temperature on Egg Quality Parameters and Electrical Conductivities of Eggs
/
Sayfalar: 78-82
PDF
A. A. Okur H. E. Şamlı
Farklı Magnezyum Kaynaklarının Asit Topraklarda Yetiştirilen Mısır Bitkisinin Potasyum-Kalsiyum-Magnezyum İçeriğine Etkisi*
/
Sayfalar: 83-91
PDF
Ö. Karabulut K. Bellitürk
Consumer Expectation and Preference of Ezine Cheese
/
Sayfalar: 92-103
PDF
N.Y. Delice O. Guneser Y. K. Yuceer
Toprak Yüzey Pürüzlülüğü Ölçüm Yöntemlerinin Karşılaştırılması
/
Sayfalar: 104-109
PDF
S. Altıkat A. Çelik
ARŞİV (TÜM SAYILARIMIZ)
http://jotaf-en.nku.edu.tr/Issues/0/s/8387/11240