Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Kapak Resmi
ISSN 1308-7576 | e-ISSN 1308-7584 | Periyot Yılda 4 Sayı | Başlangıç: 1991 | Yayıncı Yüzüncü Yıl Üniversitesi |

Impact factor  (2017) : 0,16  https://www.scopus.com/sourceid/21100794584?origin=resultslist

Dergimiz; 

SCOPUS,  EBSCOhost, CAB Abstract, ISI Thompson Master Journal List (ZOOLOGICAL RECORD), DOAJ (Directory of Open Access Journals), TR DİZİN, CiteFactor,  WorlCat, Google Akademik, Bielefeld Academic Search Engine (BASE),  TÜBİTAK/ULAKBİM' de taranmaktadır. 

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi

ISSN 1308-7576 | e-ISSN 1308-7584 | Periyot Yılda 4 Sayı | Başlangıç: 1991 | Yayıncı Yüzüncü Yıl Üniversitesi |
Kapak Resmi

93.772

148.523

Impact factor  (2017) : 0,16  https://www.scopus.com/sourceid/21100794584?origin=resultslist

Dergimiz; 

SCOPUS,  EBSCOhost, CAB Abstract, ISI Thompson Master Journal List (ZOOLOGICAL RECORD), DOAJ (Directory of Open Access Journals), TR DİZİN, CiteFactor,  WorlCat, Google Akademik, Bielefeld Academic Search Engine (BASE),  TÜBİTAK/ULAKBİM' de taranmaktadır. 

Yıl: 2018 Cilt: 28 Sayı: 1 Son Sayı
Cilt 28 - Sayı 1 - Mar 2018
  1. Fasulye Genomunda 2,4-Diklorofenoksiasetik Asit Genotoksisitesine Karşı Β-Östradiolün Hafifletici Rolü
    Sayfalar 1 - 9
    Mahmut Sinan TAŞPINAR, Burcu SIĞMAZ, Murat AYDIN, Esra ARSLAN, Güleray AĞAR
  2. Tıbbi ve Süs Bitkisi Olan Vaccaria hispanica’ nın Tohum Morfolojisi, Yaprak Anatomisi ve Karyotip Analizi
    Sayfalar 10 - 18
    Mine KOÇYİĞİT, Şevket ALP
  3. Kadmiyum Toksisitesine Karşı Demir Gübrelemesi ve Arıtma Çamurunun Marul (Lactuca sativa L. var. longifolia) Bitkisinin Gelişimine ve Antioksidatif Enzim Aktivitesine Etkisi
    Sayfalar 19 - 26
    Sibel BOYSAN CANAL, Mehmet Ali BOZKURT
  4. Glifosatın Mısır (Zea mays L.)’da Bazı Koruyucu Sistemlere Etkisi
    Sayfalar 27 - 35
    Gülçin BEKER AKBULUT, Emel YİĞİT, Dilek BAYRAM
  5. SP-2 (Prunus spinosa) Klonal Anaç Adayının in vitro Rejenerasyonu Üzerine Farklı Bitki Büyüme Düzenleyici Konsantrasyonlarının Etkileri
    Sayfalar 36 - 41
    Esra BULUNUZ PALAZ, Remzi UĞUR
  6. Bitki Gelişimini Artırıcı Rizobakterilerin “Heritage” Ahududu (Rubus idaeus L.) Çeşidinde Bitki Gelişimi, Verim ve Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi
    Sayfalar 42 - 48
    Muzaffer İPEK, Şeyma ARIKAN, Ahmet EŞİTKEN, Lütfi PIRLAK
  7. Farklı Kimyasal Uygulamaların Seçilmiş Zerdali Genotiplerinde Polen Performansına Etkileri
    Sayfalar 49 - 54
    Melike ÇETİNBAŞ, Kemal ÇUKADAR, Hasan Cumhur SARISU, Sinan BUTAR
  8. Yeşil Mercimek (Lens culinaris Medik.) Çeşit ve Hatlarının Kalite Özellikleri
    Sayfalar 55 - 61
    Özge Doğanay ERBAŞ KÖSE, Hatice BOZOĞLU, Zeki MUT
  9. Büyükbaş Hayvan Atıkları ile Sera Hasat Atıklarından Biyogaz Üretimi ve Birlikte Anaerobik Parçalanma Prosesinin Modellenmesi
    Sayfalar 62 - 69
    Fatih YILMAZ, Elçin KÖKDEMİR ÜNŞAR, H. Emre AKMAN, Nuriye Altınay PERENDECİ, Osman YALDIZ
  10. Süt ve Süt Ürünleri Tüketiminde Tüketici Tercihlerini Etkileyen Faktörler: Erzincan İli Örneği
    Sayfalar 70 - 77
    Kadir ÇEBİ, Selçuk ÖZYÜREK, Doğan TÜRKYILMAZ
  11. Dönemeç Deltası’ndaki Kuş Populasyonları Üzerine Poisson ve Negatif Binom Regresyon Modelinin Uygulanması
    Sayfalar 78 - 85
    Atilla DURMUŞ, Abdullah YEŞİLOVA, Emrah ÇELİK, Rıdvan KARA
  12. Kokulu Kara Üzümün (Vitis labrusca L.) Mikro Çelik Kültürü ile Mikro Çoğaltımı
    Sayfalar 86 - 91
    Hatice BİLİR EKBİÇ, Gül YILMAZ
  13. Pozantı Koşullarında Yetiştirilen Semillon ve Carignane Üzüm Çeşitlerinde Kısıntılı Sulamanın Verim, Kalite ve Taç Gelişimi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
    Sayfalar 92 - 102
    Serpil TANGOLAR, Semih TANGOLAR, Güzin TARIM, Melike ADA
  14. Farklı Depolama Sıcaklıklarının Kahvaltılık ve Mutfak Margarinlerinin Oksidatif Stabiliteleri Üzerine Etkileri
    Sayfalar 103 - 111
    Fatih BOZKURT, Ayhan BAŞTÜRK
  15. Yıl Boyu Kitlesel Bombus Arısı (Bombus terrestris) Yetiştiriciliğinde Çiftleştirme Aşaması
    Sayfalar 112 - 116
    Ayhan GÖSTERİT, Fehmi GÜREL
  16. Görsel Peyzaj Kalite Değerlendirmesi ve Alan Kullanım Planlamasına Olan Etkileri
    Sayfalar 117 - 125
    Feran AŞUR, Hakan ALPHAN
  17. Entomolojide DNA Barkodlama Tekniğinin Kullanımı
    Sayfalar 126 - 134
    Gökhan YATKIN, Nurper GÜZ
  18. Organik Bir Materyal Olarak Pikan Cevizi (Carya illinoinensis) Kabuğu Alternatif Bir Yem Katkı Maddesi Olabilir Mi?
    Sayfalar 135 - 143
    Dilek KOR, Filiz KARADAŞ, Mehmet Reşit KARAGEÇİLİ
  19. Tıbbi ve Yenilebilir Mantarlar & Et Ürünlerinde Kullanımı
    Sayfalar 144 - 153
    Gülen YILDIZ TURP, Meltem BOYLU